9 Nisan 2017 Pazar

Selam! Bugün, malum yaz aylarının gelmesiyle birlikte artacak olan düğün telaşlılarına yardımcı olmak için yazacağım. Her genç kızın ve her kadının en büyük hayallerinden biri de dillere destan mükemmel bir düğüne sahip olmaktır. Bu en mutlu günde her şeyi tek başınıza düşünemez ve yapamazsınız. Bu nedenle de sizlere yardımcı olabilecek bu işte profesyonelleşmiş kişilere çok ihtiyacınız var. Örneğin, kına için ayrı, düğün için ayrı, nişan için apayrı şekilde organizasyonlar düzenlemeniz önemlidir. Ev içerisinde düzenlenecek özel günlerin dahi çok mükemmel bir havaya bürünmesini sağlayacak olan yine sizsiniz. Ama bir farkla, bu sefer siz sadece organizatörünüzü seçiyorsunuz, onlar geri kalan her şeyi ayarlıyor!

Öncelikle, o ilk muhteşem gününüzün yaklaştığını var sayıyorum. Erkek arkadaşınız ve ailesi sizi istemeye gelecek, muhtemelen bu gün için de kendi evinizi tercih edeceksiniz. Peki, bu özel günde neler yapmanız ya da kimleri tercih etmeniz gerekiyor?



1- Kız İsteme Günü

Çok heyecanlı olmanız normal, yeni bir hayata adım atacağınız ilk gün bu çünkü. Unutmamanız gereken bazı şeyler var. Örneğin, kız isteme töreninde en şık siz olmalısınız. Tercih edebileceğiniz kıyafetler, daha sade ama şık olmalıdır. Çünkü, tören muhtemelen evde olacak ve siz prenses model bir abiye ile evin içinde rahat edemezsiniz. Bu nedenle kendinizi muhakkak düşünmelisiniz. Ayakkabı tercihinizi de muhakkak rahat edebileceğiniz modellerden yana kullanmalısınız. Bu arada tercih ettiğiniz ayakkabı ile müstakbel eşinizden daha uzun olmayacağınızdan da emin olmalısınız.

Gelen misafirlere bugüne özel bazı hediyeler hazırlayabilirsiniz. Bugün sizin için çok özel bir gün ve onlar sizi sevdiği için yanınızda olmak istiyor. Sizde onlara hediyeler hazırlayarak teşekkür edebilirsiniz. Hediye örnekleri için;

- Aynalar, mendiller, kurabiyeler, havlular, tokalar  ve bunlar gibi işe yarayacak eşyalar tercih edebilirsiniz.



Kız isteme töreninde ev dekorasyonu nasıl olmalıdır?

En çok göz ardı edilen konulardan biri de muhtemelen budur. Çünkü insanlar sadece evin çok temiz olmasına odaklanırlar. Halbuki, bu konuda da yapılması gereken çok fazla şey var. Örneğin, böyle özel bir günde koltuklarınızın üzerinde örtü bırakmayın, orta sehpanızı kaldırın, isterseniz evin köşelerine uçan balonlar yerleştirin, sandalyelerinizi ulaşabileceğiniz yerlere koyun. Kız isteme töreninde organizasyon şirketi ile anlaşmanız çok mantıklı değil ama, yemekler için bir catering firması ile anlaşabilirsiniz. Yalnız hazırlayacağınız kahveler için fincanları ve söz tepsinizi muhakkak kendiniz seçmelisiniz. Hatta söz tepsinizi kendiniz dahi yapabilirsiniz. Son olarak kız isteme töreninizde bir fotoğrafçı ayarlamayı sakın unutmayın. Bir tane profesyonel fotoğrafçı ile anlaştıysanız, bir de bir arkadaşınızdan sürekli fotoğraflarınızı çekmesini isteyin. Törenden sonra bakması en keyifli fotoğraflar o telefonun ya da makinenin içinde olacaktır!

Kız isteme töreninde tercih edilebilecek kıyafet önerileri;

Bu özel gününüzde tercih edebileceğiniz bazı güzel kıyafet önerileri de vermek istiyorum. Saçınızı topuz ya da daha kabarık modellerden yaptırmak yerine daha sade ve daha şık modeller yaptırmanızı da öneriyorum. Makyajda soft ve pastel tonlar kullanmanız da fotoğraflarda oldukça güzel çıkmanıza yardımcı olacak bazı ipuçlarıdır.

Şimdiden evlilik hazırlığı içerisinde olanlara kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum, kendinize iyi bakın!


SELASTROLOGY . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates